stakare

hej nu har jag fått veta att en kompis hus har brunnit up

livet

Hej
vad är det för mening med the life jag hatar mitt liv över allt annat i världen
jag vet att ni tror att jag är ett emo som sitter och skär sig
men det är jag inte jag är en helt vanlig tjej
som ingen gillar om mamma skulle komma tillbaka så skulle allt va änklare



kort inlägg i now ville bara berätta hur jag mår


nice

hej idag har jag hittat min mammas extra vaganza mptre snacka om nice ajja kom hem för ett tag sen så dusha jag ajja kort inlägg måste tränna läxsan

våga eller inte våga

Hej jag tror jag blivit kär och nu vet jag att han ochså är det men ajja det var en kompis till filip i klassen som sa att han var kär i mig men man vet inte om man ska våga fråga så om han är det.  pinsamt att fråga och så är han inte det

söderköping

Hej nu är jag i söderköping och skulle såvit hos liline inatt men hon är magsjuk så istället såver jag hos Lovisa och där var Eve så jag fick träffa henne . Jag ska säga att jag inte gillar Mariam längre . just det nu glömde jag en sak igår kväll så träffade eve en kille snaka om att hon var orolig sen när hon kom hem så sa hon att han var jätte söt .

Nej

Hej idag har jag varit i skolan och haft roligt i vissa ämnen . Efter vi hadde slutat på klämman så tog jag bussen till skolan då jag skulle ha återspogram då jag fick veta att jag var jätte dålig på två ämnen sen så hade jag ett altenativ och det var att gå i sommar skola som låter jätte tråkigt men ibland måste man göra några saker man inte vill.


OBS! idag på jumpan så körde vi havsströmar som är typ som ta fast massa hinder ajja när jag var själv kvar att bli tagen så kommer martin ifrån ett håll och holler fast mig som man inte får sen kommer david som är tagare ifrån andra hollet då tar david mig då vart jag arg på martin som holde fast mig så jag klipte till honom då gjorde han det på mig sen fick jag ringa honom och be om ursäkt på kvällen.


sista dagen!

Hej

imorgon är det sista dan i skolan tills det är påsklov snacka om roligt .
igår bestämde jag och syrran vad jag ska göra på påsklovet
jag ska på söndag till söderköping och sova hos morfar till måndag
och sen till liline och sova tills på onsdag och den natten sova hos en kompis
sen åka hem på torsdag sen på fredag åka till pappa med familjen <3


äntligen

Hej

nu var det typ en månad sen jag gjorde ett inlägg för jag har haft utegångsförbud + dataförbud + mobilförbud jag varnar er gör aldrig något dumt eller det bror på om man har för snälla föräldrar hehe aja snacka om att jag har saknat min mobil nu såver jag till och med med den asso jag holler den jätte hårt i handen .



Nu i helgen har jag sovit hos mariam vi var typ vakna hela natten lång ajja jag har som sakt haft jätte kul .

snaka om att man länktar tills man fyller år det är exakt 49 dagar kvar

jag gör ett inlägg imorgon med!!


RSS 2.0